Opleiding en trainingen

 

Naast workshops en cursussen geef ik ook individuele trainingen. Deze zijn afgestemd op jou, toegespitst op jou leven en ook talenten en op hetgeen wat je in overleg bewerkstelligen wilt. De duur ervan varieert van een jaar tot zolang als je wilt. De frequentie en verdieping ligt aan het commitment dat je hebt! Vraag naar de mogelijkheden en de kosten.

Tevens geef ik een sjamanistische basis opleiding ( Deze zijn momenteel vol! Mail me als je er wel van op de hoogte gehouden wil worden) die vervolgd kan worden door een opleiding voor gevorderden en ver gevorderden. Deze individuele sjamanistische basis opleiding duurt een jaar. Het is een opleiding van spirituele ontwikkeling, verdieping, van persoonlijke ontwikkeling en groei. Je gaat sjamanistische filosofieën en technieken leren en ook toepassen. Geen schriftelijke cursus maar theorie en praktijk! Ervaringsgericht zodat de filosofieën ervaren en geleefd worden en niet alleen theorie blijven.

De intentie van deze opleiding is om je een gefundeerde basis te geven waar je steeds op terug kunt vallen bij alle aspecten van je leven en waar je op verder kunt bouwen. Je gaat leren en ervaren hoe de filosofieën van het leven werkzaam zijn en hoe jij ermee kunt gaan werken. Ze zijn praktisch, duidelijk en effectief. Ze helpen je om meer te Zijn, te zien ,voelen en ervaren hoe een mens ( dus ook jij ) je leven creëert en dus je leven en jezelf kunt veranderen. Hierdoor krijg je ook meer inzicht in jou relatie met Great Spirit.
Daarbij leer je steeds terug te keren naar jezelf en je centrum dat verbonden is met het Grote Geheel. Omdat de opleiding individueel op jou is afgestemd, kunnen we dieper op zaken ingaan en ook de lesstof zal op jou afgestemd zijn.

Voor verdere info kun je me mailen via het contact formulier of info@livingcircle.nl

Als je als sjamanistisch therapeut aan de slag wilt dan behoort een individuele healer en coach opleiding ook tot de mogelijkheden. Deze opleiding tot sjamanistisch healer duurt 2-3 jaar.

In het eerste jaar volg je de sjamanistische basistraining, zie hierboven. Ook hierbij wordt de gehele training/opleiding op jou afgestemd!! Dus elke training is uniek! In het tweede jaar volgt er een verdieping van het geleerde uit de basistraining aangevuld met verschillende sjamanistische healing technieken zoals:
– soulretrieval
– verwijderen negatieve gedachtevormen
– blokkades verwijderen
– verwijderen van energiezuigende koorden en er zijn meer en andere mogelijkheden, dit aan de hand van wat je wilt, hoe het zich ontvouwt, wat je bewerkstelligen wilt!

Ook zul je leren hoe te diagnosticeren wat er gaande is bij iemand, wat/welke techniek goed is om te doen en hoe iemand te begeleiden in zijn/haar leven. Life-coaching is hierbij erg belangrijk want je kunt wel een healing doen maar wat dan? Hoe kan iemand deze healing in zijn/haar leven neerzetten? En dit zijn ook zaken die in dit jaar aan de orde komen.

Deze opleiding geeft je een goede basis om als healer aan de slag te gaan. Mocht je vervolgens meer begeleiding wensen, bv bij de opbouw van je praktijk, dan is dat zeker mogelijk. Ook als je verder wilt leren, je verder wilt ontwikkelen en groeien is een volgende opleiding daarover ook mogelijk!

Doordat zowel basistraining als het tweede en evt derde jaar individueel afgestemd zijn, zal per persoon verschillen wat er aangeboden wordt.
Ben je al werkzaam als healer, heb je een eigen praktijk, dan zal een individuele opleiding als deze zeker waardevolle verdieping en verbreding van je kennis en vaardigheden brengen.


Voor verdere info kun je me mailen via het contact formulier of info@livingcircle.nl