Huis energetisch reinigen

 

Elk huis heeft een geschiedenis en anders wel de plek waarop het gebouwd is. Alle gebeurtenissen die een huis of plek in stilte als getuige heeft geobserveerd, laten sporen na. En de staat waarin ons huis zich (energetisch) bevindt kan dan ook grote invloed hebben op onszelf en ons leven.

De energie in je huis kan je op veel manieren beïnvloeden, zowel positief als negatief. Hierbij kun je bv denken aan negatieve energieën van anderen (bv overleden mensen), negatieve gebeurtenissen die in/rond het huis hebben plaatsgevonden, eigen negatieve energie, voorwerpen die een negatieve energie voortbrengen etc.

Dat kan zich bij je uiten in klachten als onrust, angsten, vermoeidheid, slecht slapen, stress, je niet veilig en prettig voelen in je huis, etc. Hierbij kan het dus zeker helpen om je huis energetisch te laten reinigen.

Om energetisch een huis te reinigen kan ik waardevolle technieken toepassen die ik geleerd en ontwikkeld heb. Eigenlijk zou een betere omschrijving zijn: het zegenen van een huis. Hetgeen wat ik doe is de verontreinigende/storende energieën uit je huis halen.

Voorbeelden hiervan zijn  oude, negatieve gebeurtenissen uit het verleden die nog in het huis hangen, oude, negatieve emoties die nog in het huis hangen, dolende zielen die er  rondhangen, etc.

Vervolgens wordt er een energetisch ondersteunende energie neergezet. Een energie die afgestemd is op jou en wat je nodig hebt( of het gezin). Naderhand overleg ik de bevindingen en geef ik je advies. Hierbij is het belangrijk je te realiseren dat hoe jij in je energie zit ook van invloed is op de energie van het huis. Indien nodig zullen we daar ook verder op ingaan.

Het energetisch reinigen van een huis en neerzetten van een energetisch ondersteunende energie zoals ik dat doe,  is intensief werk. Dit gaat veel verder dan het smudgen of reinigen met salie e.d.

Kosten voor een energetische huisreiniging voor een huis met een woonoppervlakte tot 160 m2. : 750 euro. Voor een huis met een woonoppervlakte  van 160 – 260 m2 : 1250 euro en daarboven in overleg! Reiskosten bedragen 45 cent per km.

Deze manier van  huis reinigen kan tevens de verkoop van je huis versnellen!