Consult

 

Je kan bij me terecht voor een grote verscheidenheid aan ziektes, aandoeningen, blessures, klachten, trauma, geestelijke problemen, relatie problemen, herstel na operatie, levens vraagstukken, etc.

Om een idee te geven betreft ziektes/aandoeningen/klachten: reuma, spierdystrofie, fibromyalgie, gewrichtsklachten, hernia, migraine, whiplash, nek-schouder-rugklachten, vermoeidheid, stress, burn-out ,depressie, schizofrenie, angsten, verslavingen, colitis ulcerosa, PTSS, hoofdpijnen, longaandoeningen, nier-lever-alle organen aandoeningen/ziektes,herstel na operatie, kanker, beroerte, astma, ondefinieerbare klachten, oorontsteking, auto immuunsysteem ziekte, etc.

Tevens kun je terecht voor levensvragen, ontwikkeling, geestelijke groei.

Ik werk met diverse vormen van healing, energiewerk, reading, coaching, meditaties, e.d. Daarbij is alle opgedane kennis die ik geleerd, ontwikkelt heb en me bewust eigen heb gemaakt een belangrijk onderdeel, helder en bewust te weten hoe samen te werken met de universele wetten en krachten om ons heen is essentieel. Mijn intentie is om een zo goed mogelijk intermediair en katalysator te zijn zodat zich kan ontvouwen wat voor jou het beste is om je doel te bewerkstelligen.

Eén consult kan voldoende zijn en in andere gevallen zullen het er meerdere zijn of een langer traject, het ligt er dus aan waarvoor je komt en waaraan je werken wilt. Het is belangrijk dat je gemotiveerd en gecommitted bent.  

Tijdsduur en frequentie van consulten variëren, de gemiddelde duur is tussen de 1 en 1,5 uur.

Een consult vindt plaats in m`n praktijk. Tussentijds via e-mail, telefonisch en op afstand werken is geen probleem.

Tarief consult: 95 euro per uur. Voor bedrijven gelden andere prijzen.

Bij verhindering geldt:

afmelden door app via Signal op 06-33205189 of via email: info@livingcircle.nl  Als je korter dan 24 uur voor het consult afmeldt, reken ik 50 euro.