Consult

 

Je kan bij me terecht voor een grote verscheidenheid aan ziektes, aandoeningen, blessures, klachten, trauma, geestelijke problemen, relatie problemen, herstel na operatie, etc.

Om een idee te geven betreft ziektes/aandoeningen/klachten: reuma, spierdystrofie, fibromyalgie, gewrichtsklachten, hernia, migraine, whiplash, nek-schouder-rugklachten, vermoeidheid, stress, burn-out ,depressie, schizofrenie, angsten, verslavingen, colitis ulcerosa, PTSS, hoofdpijnen, longaandoeningen, nier-lever-alle organen aandoeningen/ziektes,herstel na operatie, kanker, beroerte, astma, ondefinieerbare klachten, oorontsteking, auto immuunsysteem ziekte en ga zo maar door, voor mij is niets te gek op dit gebied.

Tevens kun je terecht voor levensvragen, ontwikkeling, geestelijke groei.

Individuele training van spirituele ontwikkeling,verdieping,ontwikkeling en groei. Opleiding tot sjamanistisch healer, basis, gevorderd, ver gevorderd. ( zie opleiding)

Er zijn vele mogelijkheden toegespitst op de persoon zelf wat elk traject uniek maakt, geen is hetzelfde!

Om enig idee te geven over een consult:

Een consult begint met een gesprek om inzicht te krijgen in diepere lagen die gaande zijn. Van hieruit ontvouwt het consult zich waarbij ik me laat leiden door de energie die ik voel, mijn intuïtie en mijn begeleiding. Het ligt eraan waarvoor je komt, wat er gaande is, hoe een consult zich dus ontvouwt! Ik werk met diverse vormen van healing, energiewerk, reading, coaching, meditaties, e.d. Daarbij is alle opgedane kennis die ik geleerd, ontwikkelt heb en me bewust eigen heb gemaakt ( zie verhaal over mezelf ) een belangrijk onderdeel, helder en bewust te weten hoe samen te werken met de universele wetten en krachten om ons heen is essentieel. Mijn intentie is om een zo goed mogelijk intermediair en katalysator te zijn zodat zich kan ontvouwen wat voor jou het beste is om je doel te bewerkstelligen.

Eén consult kan voldoende zijn en in andere gevallen zullen het er meerdere zijn of een langer traject, het ligt er dus aan waarvoor je komt en waaraan je werken wilt. Daarbij kan het zijn dat je adviezen en “werktuigen” aangereikt krijgt waar jezelf mee aan de slag kan omdat het dan van belang is dat je de verandering of healing zelf ook voortzet in je dagelijkse leven.

Tijdsduur en frequentie van consulten variëren, de gemiddelde duur is tussen de 1 en 1,5 uur.

Een consult vindt plaats in m`n praktijk.  In uitzonderingen bezoek ik ook aan huis. Ook via e-mail, telefonisch en op afstand werken is geen probleem.

Tijdens Corona maatregelen ben je ook welkom,  aangezien ik niet per sé  hands-on hoef te werken en dus 1,5 m afstand kan waarborgen. In overleg laten we elkaar vrij in keuze daarin!

 

Tarief consult: 95 euro per uur. Voor bedrijven gelden andere prijzen.

 

Bij verhindering geldt:

afmelden door app via Signal op 06-33205189 of via email: info@livingcircle.nl  Als je korter dan 24 uur voor het consult afmeldt, reken ik 50 euro.